Boxmeers
Weekblad

Dé Weekkrant op internet

Feesten in 't Hert
met band AC/DIXI

SINT ANTHONIS - Op vrijdag 28 november staat er weer een liveband op het podium bij Café ’t Hert. Deze keer is het de beurt aan de vijfkoppige formatie AC/DIXI.
Deze Achterhoekse groep treedt op in heel Nederland en staat bekend als een feestrockband van formaat. Met nummers als ‘Kom us uut ow hol’, ‘Anti-rookverbod’ en ‘Zon, zee en zuipen’, bracht de band al menige zaal in opperste feeststemming. ‘Achterhoekse feestrock’ is de beste omschrijving van het repertoire van AC/DIXI. Door de mix van originele eigen nummers en aanstekelijke interpretaties van bestaande rockplaten, heeft de band inmiddels een stevige reputatie opgebouwd. De vijf heren lanceerden al vijf singles en zijn wereldberoemd in de Achterhoek en ver daarbuiten. In het kader van de ‘Kom us uut ow hol Toer 2008’ is AC/DIXI op 28 november vanaf ongeveer 22.00 uur te zien en te horen in Sint Anthonis. De entree bedraagt 4 euro.
Op zaterdag 13 december staat de Oploose dialectband Vledder op de planken in ’t Hert. Vledder is het vervolg op OEF, maar dan in gewijzigde bezetting. De acht rasmuzikanten hebben een indrukwekkend repertoire met een afwisselende mix van pop en rock. Typerend zijn de rake teksten in dialect. Café ’t Hert is gevestigd aan de Breestraat in Sint Anthonis.


terug naar AC/DIXI

Deze pagina is bijgewerkt op