De Betuwe

D Weekkrant op internet

Dick van Altena geeft
Betuws soloconcert

ELST - Schrijver/zanger Dick van Altena keert zondag 30 november terug in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst voor een Betuws soloconcert.
Dit optreden staat in het teken van Witte Vlienders, dit is Van Altenas vierde dialect cd. Maar uiteraard ontbreken liedjes van zijn vorige Betuwse albums niet. Het concert wordt een feest van herkenning met titels als Plestiek Lich, een Betuws Kerstliedje, Mister Moto, dat verhaalt over de oude schooltandarts en Arendsoog. Naast zijn eigen muzikale perikelen is van Altena momenteel ook werkzaam als producer voor het nieuwe album van Lucas en Gea Hulshof waarvoor hij ook nog eens zeven liedjes schreef. Ook de nieuwste Henk Wijngaard hit Van de wereld komt uit de pen van de Oosterhouter. Wijngaard komt volgend voorjaar met een nieuw album met daarop nog eens acht van Altena songs. In Elst staat echter het Betuwse oeuvre van Dick van Altena centraal. De optredens in Angeren waar Witte Vlienders werd gepresenteerd werd waren tweemaal uitverkocht.
Ook de concerten buiten de provincie, ondermeer in Nieuw en St. Joosland en Nieuwkoop, leverde volle zalen op. Het verdient dan ook aanbeveling vroeg aanwezig te zijn of beter nog, een plaatsje vooraf te reserveren. Het optreden in Onder de Toren begint om 14.30 uur. Kaarten 6 euro aan de kassa of te reserveren via: 0481-371302.


terug naar Dick van Altena

Deze pagina is bijgewerkt op