Aalten
Vooruit

Dé Weekkrant op internet

Onderlangs de heg

AALTEN - In De Pol is zaterdag 23 januari een optreden van De Keerls, aanvang 20.00 uur. Ze brengen hun nieuwste liedjesprogramma, 'Onderlangs de heg'. De Keerls brengen een zeer gevarieerde avond, zowel muzikaal als in teksten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Messink en Prinsen, de Readshop, de stichting voor SCWA of s avonds aan de kassa.

De Keerls bestaat uit Joop Boxstart, Henry Welling, Ben Lucassen, Jos van Amerongen, Patrick van Loon en Theo Scholten. Ze brengen een avondvullende show vol liedjes in het dialect met streeksentiment, humor en herkenbaarheid. Het thema de heg, was vroeger een afscheiding en onderkomen voor de dierenwereld. Door prikkeldraad, vervlakking van het landschap en de ruilverkaveling verdween de heg grotendeels uit ons landschap. De Keerls brengen hem terug.
De Keerls zullen, net als bij hun eerste programma, als vanouds een zeer gevarieerde avond brengen. Zowel muzikaal als in teksten weet dit gezelschap een intieme sfeer te scheppen, waardoor het publiek echt betrokken raakt bij de voorstelling.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Messink & Prinsen, Bredevoortsestraat 39, de Readshop, Hogestraat 4, de stichting voor Sociaal Cultureel Werk Aalten of s avonds aan de kassa.


terug naar De Keerls

Deze pagina is bijgewerkt op