De Gelderlander op het web

Concert Normaal afgelast door ziekte Bennie Jolink

HUMMELO - Het optreden van Normaal dat morgenavond zou worden gehouden in uitgaanscentrum Crazy Horse in Hardenberg, gaat niet door. Zanger Bennie Jolink ligt met klachten over benauwdheid voor onderzoek in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Het concert in Haaksbergen is uitgesteld tot nader order.

Jolink kampt al jaren met astma. Sinds mei van dit jaar heeft hij volgens zijn management al last van benauwdheid. Om de oorzaak daarvan boven water te krijgen wordt Jolink onderzocht in het ziekenhuis waar hij eerder deze week is opgenomen.
Vooralsnog gaan de concerten op 24 september (Sidderburen) en op 26 september (Hummelo) door, laat het management van Normaal weten. In Sidderburen worden de zangpartijen gedaan door de andere bandleden van Normaal.
Het concert in Hummelo moet een mijlpaal worden, want het is ter ere van het 35-jarige bestaan van de Achterhoekse boerenrockgroep.
Jolink was eerder uit beeld als zanger van Normaal. In 1992 was Jolink gewond geraakt bij een auto-ongeluk en werd tijdelijk vervangen door de inmiddels wijlen Willem Duyn.

terug naar Normaal

Deze pagina is bijgewerkt op