BERKELBODE

Dé Weekkrant op internet

Terug naar waar het allemaal begon

LOCHEM - De Achterhoekse rockformatie Normaal viert op Hemelvaartsdag (17 mei) de 37e ‘verjeurdag’ op de plek waar het alemaal begon: het Openluchttheater Lochem. De populaire band treedt op in zowel de nieuwe als de oude bezetting.

Het is niet de eerste keer dat Normaal optreedt in het openluchttheater. Geheel volgens de traditie beklimt de rockformatie ieder jaar weer op Hemelvaartsdag het podium van het openluchttheater. Op de site van Normaal wordt zelfs gesproken over de heilige grond van ‘De Koele’.
Waar Normaal is wordt al sinds jaar en dag door jong en oud gerockt. Of op z’n Achterhoeks gezegd: ‘gehøkt’. Met songteksten die gaan over normale dagelijkse dingen in het Achterhoekse dialect heeft Normaal een succesformule te pakken die al bijna veertig jaar menig ‘høker’ uit zijn dak laat gaan.
Achterhoekse rock -‘n- roll klanken stijgen op 17 mei op uit het theater. De organisatie doet er alles aan om het een mooi 37e ‘verjeurdagsfeest’ van te maken waar zowel kinderen als volwassenen zich prima vermaken.
Het theater gaat open om 13.00 uur, waarna om 13.30 uur het voorprogramma wordt verzorgd door het rock-’n-roll-trio ‘69 Comeback. Normaal speelt vanaf 14.30 uur in wisselende samenstellingen.
Er zijn nog kaarten beschikbaar bij de VVV in Lochem of op www.normaal.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten bij de VVV 22,50 euro voor volwassenen, kinderen betalen 12,50 euro. Op de site van Normaal respectievelijk 24,00 en 12,75 euro. Kaarten zijn enkel via deze twee kanalen verkrijgbaar. De organisatie waarschuwt voor ongeldige en veel te dure tickets die via Marktplaats of proticket.nl te koop worden aangeboden.

terug naar Normaal

Deze pagina is bijgewerkt op