Dagblad van het Noorden op het web

Vissering krijgt bundel
van vrouw en kinderen

Door Marcel Looden

TER APEL - Alex Vissering nam in zijn loopbaan als zanger zeker tachtig Groningstalige liedjes op. Ze gaan over het leven, de liefde en de natuur. De telesten zijn gebundeld in het binnenkort verkrijgbare boekje n Stukkie van miezulf.
Vissering is rattenvanger, Ter Apeler maar bovenal zanger. Toen hij onlangs 50 jaar werd, kreeg hij van zijn vrouw en kinderen het boekje met daarin de liedteksten cadeau. 'Met daarin ook door mij gemaakte foto's; een prachtig geschenk dus", zegt Vissering. Die, inderdaad, ook nog hobbyfotograaf is en momenteel exposeert in zorgcentrum De Blanckenbörg in Blijham.
Drukkerij Publicom uit Stadskanaal zag ook brood in het boekje en gaat het in november uitgeven. Belangstellenden kunnen dan de hele ontwikkeling van liedjesschrijver Vissering volgen en daarbij zien welke dieren, mensen en landschappen zijn camera hebben aangetrokken. Vissering werkt momenteel trouwens ook aan een nieuwe cd, met daarop gloednieuwe liedjes. Die cd gaat ook n Stukkie van miezulf heten. Als er ooit een nieuwe versie van het boekje op de markt komt, zal die aangevuld moeten worden. Vissering wil namelijk nog heel veel teksten schrijven.

terug naar Alex Vissering

Deze pagina is bijgewerkt op