Goed Nieuws op het web

OŽsjbiks Vasteloavesleedjeskonkoer 2008

Dit jaar vond op 7 nov. voor de 15e keer het OŽsjbiks Vasteloavesleedjeskonkoer plaats. In een zeer gezellige sfeer bij cafť in de Vrie in Oirsbeek streden liefst 7 deelnemers om de titel OŽsjbiks Vasteloavesleedje 2009. Lieke Janssen, de winnares van ut OŽsjbiks Minileedjeskonkoer 2008 met ut lied "FieŽs biej os in OŽsjbik", opende met jeugdig enthousiasme de avond. Er was veel variatie in de liedjes dit jaar met chinese, schotse, rock, dixieland en veel carnavaleske muzikaliteit, leuke acts en veel zelfgemaakte originele pekskes. Na 2 spannende voorrondelen een zinderende finale kwam even na 12 uur het verlossende woord van de juryvoorzitter Frank Ladeur er uit. "Biejeengeraap" met "Sjots en Sjeef" werd derde, de swingende meiden van "Rok en Lol" met "Vasteloavesrok" werden tweede en de 3 zeer flitsend rockende mannen van "Rempetemp" met "Ich wil un nonnevot" kwamen als winnaar uit de bus. Na afloop en vele felicitaties is er volop verder gefeest tot in de late uurtjes op de muziek van DJ Ron Schiffelers. De organisatie wil graag nieuwe artiesten, mensen die mee willen helpen, en mensen met leuke en frisse ideeŽn voor het OŽsjbiks Vasteloavesleedjeskonkoer in hun midden hebben. Jong en oud, iedereen die wil zingen, muziek maken, liedjes wil schrijven of wil meedenken nodigt de organisatie van harte uit om eens contact op te nemen met John Linssen tel. 046 4422069 of met Ria Bus tel. 046 4421100.
De OŽsjbikse artiesten hebben al een groot repertoire aan oude kaskrakers en nieuwe nummers opgebouwd. Zij willen graag ook meerdere optredens geven tijdens dit carnavalsseizoen. Heeft u interesse in een optreden neem dan contact op met Marga Wijts tel. 046 4425292.
Oh ja, en reserveer alvast deze datum voor het OŽsjbiks Vasteloavesleedjeskonkoer 2009. Deze wordt gehouden op vrijdag 13 nov. 2009. Neet vergaetel Vasteloavend Saame.

terug naar OŽsjbiks Leedjeskonkoer

Deze pagina is bijgewerkt op