De Vlissingse bode op het web

BAARLANDSE WINT PRIJS ZEEUWSE TOP 40

Privékoncert Surrender
in achtertuin

BAARLAND - De familie Boers uit Baarland kreeg vorige week vrijdag hoog bezoek. In de tuin gaven de dialectrockers van Surrender een miniconcert.. De vrouw des huizes had het optreden gewonnen door te stemmen op de Zeeuwse Top 40, die vorige week donderdag werd uitgezonden door Omroep Zeeland.

Door Eugène de Kok

Gitarist Kees Wondergem en zanger en bassist Johan van de Swaluw hielden het bescheiden in de niet al te grote tuin van het huis aan de Prinses Wilhelminastraat. Ze speelden een aantal nummers akoestisch voor familie en vrienden van de prijswinnares.
Boers was één van de ruim 2500 mensen die een stem had uitgebracht op de Zeeuwse Top 40. De lijst werd vorige week donderdag voor de tweede keer uitgezonden.

Bløf
Op nummer één stond net als vorig jaar Bløf met 'Aan de kust'. De inmiddels ter ziele gegane Lamaketta's eindigden op de tweede plek met hun dialectklassieker 'Kapitein Rooibos'.
Op nummer drie stond de band waar het vrijdag in Baarland allemaal om draaide: Surrender met 'Meriete'. 'Dansen aan zee' was het tweede nummer van Bløf in de top-vijf. De band stond in totaal vier keer genoteerd in de lijst, net zo vaak als Racoon dat met 'Love you more' eindigde op plek nummer vijf.

terug naar Surrender

Deze pagina is bijgewerkt op