BN DeStem op het web

Ambras presenteert haar nieuwste CD 'Nie jaogen'

door Sheila van Doorsselaer

AXEL - De Zeeuws-Vlaamse dialect- en volksmuziekgroep Ambras heeft onlangs haar vijfde CD opgenomen, getiteld Nie jaogen..! Het album wordt zaterdag 13 maart aan het publiek gepresenteerd tijdens het Theater Chantant in De Halle in Axel.

De titel van de CD staat voor 'rustig aan' en werd opgenomen in 't Podium in Zaamslag en café 't Verdronken Land in Emmadorp. Bij de opnames was publiek aanwezig en dat geeft de nummers op het album een gezellige sfeer. Tijdens het Theater Chantant zingen de mannen van Ambras (Jos Neve, Hans en Rob van Bellen en Piet Scheerders) veel liederen van hun nieuwste CD. Die avond treden ook Sankie Koster en Cyril Peeters op. De komische verhalen van het duo sluiten naadloos aan bij het thema van de avond; nie jaogen..!
Ook Sankie Koster uit Overslag is aanwezig op de zestiende editie van het Theater Chantant en zal de avond opluisteren in onvervalst Axels dialect. De Hulster burgemeester (en vroeger van Axel) Jan Frans Mulder, al jarenlang voorzitter van de fanclub van Ambras, is er ook. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vooraf te bestellen bij De Halle.

terug naar Ambras

Deze pagina is bijgewerkt op