Noord-Bevelands
Nieuws- en Advertentieblad


20 MAART: CABARET-AVOND OP WISSENKERKE

De zegelvereniging „Door Sparen Vergaren” van Wissenkerke en Geersdijk biedt de consumenten op vrijdag 20 maart een vrolijke cabaret-avond aan. Om een toegangskaart te krijgen voor deze avond moet men twee volle zegelkaarten (waarde f 5,-) inleveren bij Supermarkt Van Boven. Aangemoedigd door het succes van vorig jaar hebben de ondernemers besloten weer een gezellige avond te brengen voor de consument. Na De Twee Pinten, Ria Valk en Harry Touw vorig jaar, heeft men gezocht naar weer iets attraktiefs. Die speciale attraktie zit hem dit jaar in de cabaret-avond, die overwegent in het Zeeuws zal worden gebracht.
De avond zal worden gebracht door: De Schompen, ondertussen een bekend Zeeuws duo van de plaat Zeeland Plat, met hun liedjes en conferences in het Zeeuws. Jan Proos en Peter Dieleman, samen het duo De Schompen vormend, deelden ons mee, dat in februari een nieuwe L.P. is opgenomen, die wellicht in mei op de markt zal verschijnen.
Verder werkt aan deze avond mee: Engel Reinhoudt. Misschien voor velen beter bekend als de „Zeeuwse Troubadour”. De liedjes die Engel brengt zijn alle zelfgemaakt en zijn vaak geestig van inhoud. De Zeeuwse Troubadour uit 's Heerenhoek begeleidt zichzelf daarbij op verschillende instrumenten.
Dan als laatste, om er echt een vrolijke cabaret-avond van te maken, is ook het Zeeuws cabaret „Zo Zijn We Nu Eenmaal” aanwezig. Na de verschillende optredens op Zuid- en Noord-Beveland, die allen een enorm succes waren, dan nu ook op Wissenkerke om mee te maken.
De avond zal onder leiding staan van Kees van Boven, terwijl de regie in handen is van Kees van Damme, respectievelijk uit Wissenkerke en Kortgene.
De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Dorpshuis van Wissenkerke.

terug naar De Schompen

Deze pagina is bijgewerkt op