RENÉ HUTJENS


René Hutjens uit Blerick neemt regelmatig deel aan de Liedjesmatinee van de Wortelepin.
In 1997 zong Hutjens samen met Resi Wolters het lied Wae heej gebore is op de liedjeswedstrijd. Het duo bereikte daarmee de tweede plaats.
In 1998 zong Hutjens samen met Henk Sneijers, Resi Wolters en Hannelore Winter het lied De Zwarte kater op de Liedjesmatinee in Blerick. Het viertal bereikte daarmee de tweede plaats.
Samen met Henk Sneijers, Mendy Sneijers en Resi Wolters won hij in 1999 de Liedjeswedstrijd in Blerick met het lied De film kwiët. Ook daarna stond het kwartet nog regelmatig op het erepodium in Blerick.
Hutjens zong samen met Henk Sneijers, Mendy Sneijers en Resi Wolters in 2004 in de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer het lied Zoëlang we laeve.
In 2020 drong Hutjens samen met Nico Meerts, Resy Lucassen en Ruuth Lucassen door tot de finale van de liedjeswedstrijd van V.V. De Wortelepin. Het kwartet zong Wie langer det weej jóngk zien.
In 2021 stond het kwartet opnieuw in de finale van de liedjesmatinee in Blerick. Deze keer met Blomebehang.
René Hutjens drong in 2023 samen met Resy Lucassen en Ruuth Lucassen door tot de finale van de liedjeswedstrijd van V.V. De Wortelepin. Het trio zong D'n allerschoeënsten waeg.


Deze pagina is bijgewerkt op