Nieuwsblad

Dé Weekkrant op internet

Heftige start in 2011

Door: Piet Van Vugt

ALTENA - Na een korte pas op de plaats tijdens de jaarwisseling, zijn er weer volop live optredens. Xinix heeft op vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari muziek, Altena Roadhouse pakt zaterdag stevig uit.

Bij SLIM in de Lift (Xinix, Nieuwendijk) staan vrijdag 7 januari de zwaardere muzieksoorten centraal. Er zullen door drie bands de nodige decibellen geproduceerd gaan worden.
Onder de drie het Sliedrechtse Aratron, dat daadwerkelijk de stap naar boven met de lift maakt, omdat de band in de oefenruimten van Xinix repeteert. Aratron maakt death metal en bracht onlangs Horrifying Visions uit. Lockdown speelt hardcore, terwijl Sequenced Chaos progressive rock speelt. Aanvang 21.30 uur, toegang gratis

Vermaak
Als de muzikanten van WC Experience in huis zijn, is het altijd feest. De band is een graag geziene gast in de streek. Vooral in de zomer als het dialect, opgeleukt met verkleedpartijen, uit de diverse feesttenten schalt. Zaterdag 8 januari is de WC binnen bij Altena Roadhouse in Eethen. De band speelt dan elektrisch, dus de gebruikelijke show met nummers van de laatste cd, Hoge Nood(t). Op 5 februari is de WC in De Soos in Almkerk, dan akoestisch in het kader van de VorstverletTour. Vanwege de gage van de band is er ditmaal bij Altena Roadhouse wel entree. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar. Aanvang 21.00 uur.

Mengelmoes
Xinix heeft zaterdag 8 januari een gemixt programma: Mengelmoes. Onder de bezielende leiding van presentator Nafthali passeren er diversen programma onderdelen. Er zijn optredens van twee Noorderslag acts: singersongwriter Bart van der Lee en de Amsterdamse rockband The Crowns.
Hun song Yeeeaaahh werd meer dan 600.000 keer bekeken op You Tube. Hoezo indruk maken? Rondom de optredens is er nog een show van de fietsende flatlanders Sietse van Berkel en Bram Verhallen, draaien de DJ’s Something Elze en Manifest. Daarnaast is er een grote kans dat presentator Nafthali nog een Rad van Avontuur op de kop heeft getikt, om de avond ook van eenvoudig vermaak te voorzien. Aanvang programma 21.00 uur

terug naar WC Experience

Deze pagina is bijgewerkt op