DE SLEUTEL

Dé Weekkrant op internet

MEUK dé afsluiter Driehoek
Concert in Vinkel

Vinkel - Zaal Den Driehoek heeft zaterdag 22 december Maasdonkse bands bijeengebracht voor het Driehoek Concert. Vanaf 20.30 uur wordt er afgetrapt door coverband Outline vervolgd door rockband Madison & the Avenue. Als knallende afsluiter laat dé boerenrockband van Brabant van zich horen: MEUK GUT'R OP!!

Boerenrockformatie Meuk heeft de eer het Driehoekconcert af te sluiten met een spetterende show, wat ook zaterdag weer één groot succes belooft te worden. Meuk gut’r op! Aldus het motto van Meuk. De bandleden komen allemaal uit Nuland en omgeving. “We zetten een feesttent of kroeg gegarandeerd op z’n kop”, vertelt gitarist Richard Maas. “Dat doen we met de beste boerenrocknummers van bands als Rowwen Hèze, Mooi wark, Normaal, BZB en WC-experiënce. We zijn nog maar een jaar bezig, maar hebben al heel wat feesttenten van binnen gezien. Ons doel: over een paar jaar in één adem worden genoemd met onze favoriete boerenrockbands.”
De Crisistoer moet de rock ’n loll band komend jaar op de kaart zetten. Naast covers probeert Meuk de feesttenten en kroegen te veroveren met eigen nummers. Diverse lokale radiostations hebben de single ‘Lopus noar de feesttent’ als promootplaat of hitschijf de ether in geslingerd en er zit een echte carnavalskraker aan te komen!
Meuk onderscheidt zich door een energieke show weg te geven met overdonderend licht en geluid. Daarin is ook een rol weggelegd voor Joost, de butler van Meuk. Frontman Terry Emons wil daarover niet veel kwijt: “Je moet onze show gewoon meemaken.”
Dat kan dus op zaterdag 22 december in Zaal Den Driehoek in Vinkel. Entree 5 euro

terug naar Meuk

Deze pagina is bijgewerkt op