TC Tubantia op het web

Geslaagd optreden Höllenboer

VROOMSHOOP - Het optreden van Höllenboer in het Front Theater in Vroomshoop is vrijdagavond in de smaak gevallen. Met puntige teksten, droge humor, dromerige melodieën, en fraaie gitaarbegeleiding maakten Gerard Oosterlaar, Bas van den Toren en Hans Nieuwenhuis er in het nagenoeg uitverkochte Fronttheater een mooie avond van.

'Wat ‘n mooi'n oamd met Höllenboer in het Fronttheater.... Vroomshoop leeft, volle bak!” Dat twitterde Rik Pape van het Fronttheater al meteen na afloop van de voorstelling van Höllenboer.
Met puntige teksten, droge humor, dromerige melodieën, en fraaie gitaarbegeleiding maakten Gerard Oosterlaar, Bas van den Toren en Hans Nieuwenhuis er in het nagenoeg uitverkochte Fronttheater een mooie avond van.
Dankzij de vele vrijwilligers was jongerencentrum Het Front omgetoverd in een echte theaterzaal, waar als extra service de pindanootjes tussen de stoelen stonden.
'Hej’t of kriej’t', dat was het thema van de avondvullende show. En het was duidelijk, Höllenboer hád het en de aanwezigen krégen het, een gevarieerd programma op een hoogstaand niveau. Conferences met een Sallandse inslag en met een Vroomshoopse kwinkslag hadden geregeld lachsalvo’s tot gevolg.
De organiserende stichting Levend Vroomshoop keek dan ook tevreden op deze avond. ,,Het is mooi om te zien hoe positief de inzet van de veelal jeugdige vrijwilligers van het Fronttheater heeft bijgedragen aan deze geslaagde avond”, aldus voorzitter Bert Dorresteijn die na afloop Höllenboer en de vrijwilligers lovend toesprak.
In het najaar hoopt Levend Vroomshoop een (dialect)avond te organiseren en dan gepresenteerd door Thea Kroese.

terug naar Höllenboer

Deze pagina is bijgewerkt op