RUUD GEERAETS


Ruud Geeraets uit Blerick drong in 2015 samen met Anita Coenders door tot de Liedjesmatinee van de Wortelepin met het lied Lach en geneet.
In dezelfde finale van de liedwedstrijd in Venray behaalde hij samen met Anita Coenders, Eric Knorr en Marcel Schuurmans nog een plaats met het lied Dao zitte die.
In 2015 drong Geeraets samen met Anita Coenders door tot de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick met het lied Lach en geneet. Samen met Eric Knorr, Anita Coenders en Marcel Schuurmans veroverde hij nog een plaats op de Liedjesmatinee met het lied Dao zitte die.
Samen met Anette Hermans bereikte Geeraets een finaleplaats op de Wortelepin Liedjesmatinee met het lied Is dae van dich of mich. Bovendien bereikte hij daar samen met Herman Houkes en Anita Coenders ook nog een finaleplaats met Neet alles op ein rie.
Samen met Wim Jansen, Sef van Doorn en Herman Houkes bereikte Geeraets in 2017 de finale van de Liedjeswedstrijd van de Wortelepin met het lied Gank bestelle.
In 2018 bereikte Geraets samen met Lonneke van Doorn, Annette Hermans en Wim Jansen de finale van de Liedjeswedstrijd in Blerick. Het kwartet zong Minse van 't gooje laeve. Met het lied drong het kwartet ook door tot de halve finale van het LVK 2019.
In 2019 bereikte het kwartet de derde plaats op de liedjesmatinee in Blerick met Heej is nog plaats veur dich.
Het viertal veroverde in 2020 de tweede plaats op de liedjeswedstrid van V.V. De Wortelepin. Deze keer zongen ze Bliej des dich d'r bis.
In 2021 drong het kwartet opnieuw door tot de finale van de liedjesmatinee in Blerick met Noow kom ich dich heej alweer taege.
Ruud Geraets veroverde in 2023 samen met Lonneke van Doorn, Annette Hermans en Marcel Schuurmans de tweede plaats bij de Liedjesmatinee van De Wortelepin met Wae wet wao ik waes. Het lied was geschreven door Wim Roeffen en Hay Geritz.
Hermans is ook speler in de revues van De Flarussen.


Deze pagina is bijgewerkt op