MARCEL TABBERS


Marcel Tabbers speelt een belangrijke rol in de Venlose muziekwereld. Hij was actief bij de totstandkoming van Sun Sour Hippie Qu en Hampelemanne.
Venlo Snackbar Dreamer is ook zo'n muzikaal project rond Tabbers. Met een aantal muzikanten maakt hij luisterpopmuziek waarin blazers een belangrijke bijdrage leveren.
Aan het project werkten behalve Marcel Tabbers (gitaar en zang) ook BJ Baartmans (gitaar, mandoline en dobro), Ruud Goossens (tenortuba), Marijn Hoekman (trompet), Luc Jacobs (gitaar), Ruud Jacobs (piano en melotron), Michel Otten (drums en percussie), Sjoerd Rutten (percussie), Jacq Sanders (trompet), Ruud Steegers (trombone), Sraar Straten (saxofoon), Bart Tabbers (tenortuba), Miel Theewen (bugel), Alexander op 't Veld (bas), Joep van Wegberg (gitaar), Jelske Wilmer (zang) en Niels Winter (trompet) mee.
Samen met Fred Honing en Jorg van der Meij bereikte Tabbers in 2017 de finale van de Opus-Jocus met het lied Joeks mak Venlo.
In 2018 veroverde Tabbers samen met Fred Honig de tweede plaats op de Jocus liedjeswedstrijd met het lied Ik kin neet bke.
In 2019 was Tabbers lid van de Nach All Stars Band. In hetzelfde jaar werkte Venlo Snackbar Dreamer mee aan het project De Venlose Kerststerre met het lied Deze Kersmis vier ik thos.


VENLO SNACKBAR DREAMER en de PERS

in 2014

Venlo Snackbar Dreamer

DISCOGRAFIE

CD

"Venlo Snackbar Dreamer" (Inbetweens Records LRCD 015, 2014)

CD's samen met anderen

"Jocus vitae quod sal Coenae" (Jocus, 2018)
"Kersmis in Venlo" (Trypol Studio's, 2019)

Deze pagina is bijgewerkt op