ERIK ERPRATH


Erik Erprath uit Venlo nam in 1995 deel aan de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien samen met Peter Wilders. Het tweetal zong Neet allein op vastelaovend en behaalde daarmee de tweede plaats.
In 2011 bereikte Erprath samen met Jacqueline Derikx en Rob Boom de finale van de Wortelepin Liedjesmatinee met Noeits neet mir.
In 2012 zong Erprath samen met Rob Boom en Jacqueline Derikx het lied Maak de waeg vriej tijdens de Wortelepin Liedjesmatinee.
Samen met Jacqueline Derikx zong Erpath in 2013 het lied Blif neet staon in de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick.
In 2014 behaalde Erprath samen met Ingrid Jansen de derde plaats op de Wortelepin Liedjesmatinee met Zo wie ik bin. In dezelfde finale zong hij met Roy van den Broek het lied Elders van noow en bovendien met Jacqueline Derikx, Sandra Schattenkerk en Paul van Steenkiste ook nog het lied Det dingk det daor hingk.
In 2015 drong Erprath samen met Jacqueline Derikx door tot de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick met het lied Wat zoelse gaon.
In 2017 zong Vonk samen met Gerard Vonk het lied Drei met mich mei op de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien.
Samen met Gerard Vonk en Jacqueline Derikx veroverde hij in 2019 de tweede plaats op de liedjesmatinee van De Wien met D'n allerletste.
In 2021 drong Erprath samen met Jacqueline Derikx, Marlie Hanraths en Gerard Vonk door tot de finale van de Opus Jocus Leedjesaovend met Miene kenarie. Het lied was door Hanraths geschreven.
Het kwartet behaalde in hetzelfde jaar met Sankt Venlo de derde plaats op de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien.
Erprath behaalde samen met Jacqueline Derikx en Gerard Vonk de derde plaats tijdens de V.V. De Wien Liedjeswedstrijd met De waeg kwiet. Het lied was geschreven door Wim Roeffen.


Deze pagina is bijgewerkt op