JOHN BAUR


John Baur (Venlo) runt een Audio- en Elektronicazaak. Hij doet regelmatig mee aan liedjeswedstrijden.
In 1995 nam hij deel aan de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien samen met Jos Vullings en Wilko van Spankeren. Het trio zong De Wien op en Neer en won daarmee de wedstrijd.
In 1999 zong Baur samen met Ed Sonnemans op de Leedjesmatinee van V.V. De Wien het Jubelleed. Het duo behaalde daarmee de tweede plaats. In hetzelfde jaar zong hij ook nog samen met Els Bakker, Monique Baur, Jacqueline Meurs, en Peter Wilders op deze Leedjesmatinee het lied ďs Wien blief bestaon. Het vijftal behaalde daarmee de derde plaats.
In 2002 nam hij samen met Nicole van Leersum deel aan de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien met Det is vastelaovend. Het duo behaalde de vierde plaats met het door Henk van Hoften geschreven liedje.
In 2005 behaalde John Baur samen met Bibian Baur met het lied Waat ein gel÷k de derde plaats op de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien.
Samen met Elise Burks zong hij Laot ˇs Venloos zinge..., geschreven door Henk van Hoften op de Leedjesmatinee in 2011. Het duo behaalde daarmee de derde plaats.
Ook in 2013 bereikte het tweetal een derde plaats op de Leedjes-Matinee. Deze keer met D'n blieje.
In 2017 zong Baur samen met Elise Gaspersz het lied Vastelaoveskind.
Samen met Franšois Vervoort veroverde Baur de tweede plaats op de liedjeswedstrijd van De Wien met het lied Op idder blutske pas ein mutske.
Het duo won in 2019 de liedjesmatinee van De Wien met Kom doot mei. Het lied werd geschreven door Herm Mewissen (tekst) en Hay Geritz (muziek).
In 2021 veroverde John Baur samen met Franšois Vervoort en Daisy Gaspersz de tweede plaats tijdens de Leedjes-Matinee met Den ingel.
Baur behaalde in 2022 samen met Franšois Vervoort de vierde plaats tijdens de liedjeswedstrijd van De Wien met Gaef ˇs maar die daag.
John Baur is ook een van de Jˇnges van de TC.


JOHN BAUR op INTERNET

JOHN BAUR heeft een plek op internet !

Deze pagina is bijgewerkt op